hits

juli 2013

APs forkjærlighet for FrPs politikk

Det er nesten så jeg ikke klarer å hisse meg opp lengre. Engasjere meg. Bry meg. Om det som kommer fra Arbeiderpartiet av tåpelige utspill og lavpannet svartmaling.

 

I forbindelse med Skeive Dager presterte Aps Trettebergstuen å påstå at vi ville «rive ned rettighetene» til homofile. Dette til tross for at vi ikke foreslår en eneste endring av dagens praksis. Hvordan denne nedrivingen dermed skal gå til er for meg forunderlig.

 

Senest i dag er AUFs Eskil Pedersen ute og bruker store deler talen sin til partiet på å snakke om FrPs politikk. Vel og bra det ? jeg har full forståelse for at han finner det mer interessant og viktig å snakke om våre løsninger. Jeg ville gjort det samme dersom jeg hadde representert hans parti. Samtidig er det jo ikke enkelt å snakke om egne politiske løsninger når en ikke har dem.

 

Før ble jeg sint av dette. Ble skikkelig provosert og irritert når arbeiderpartiets representanter til stadighet valgte «misforstå» våre politiske løsninger ved å presentere dem som noe de ikke er. Snakke om fatale konsekvenser av politiske løsninger de åpenbart ikke har forstått hva innebar. Dette samtidig som de spredde sin enorme propaganda om hvor grusomt samfunnet ville bli dersom vi kommer til makta. Ja - ikke bare grusomt, men nærmest rasert hvor alt vi kjenner til i dag ville blitt brutalt forandret og fjernet over natten. Bra at de har så stor tro på vår handlekraft.

 

Men nå? Orker ikke mer.  Prioriterer rett og slett ikke energi på å reagere på denne latterlige taktikken som viser en enorm undervurdering av landets velgere. Tror de virkelig at folk er så lite oppegående og kunnskapsløse at de tror på disse oppgulpene AP kommer med? Det tror ikke jeg, jeg tror at folk klarer å tenke selv!