hits

Voldtektsmann - jeg?

kommentarer

- Få henne til sengs, hun er drita! Sier Silje høyt mens hun ler. De som står rundt ler med. Simen dytter albuen inn i sidekameraten, gliser og ler litt høyere. Alkoholen gir selvtillit, lar han bruse med fjærene.

Han stikker den nytatoverte armen sin under hennes og tar tak i midja. Den smale, kurvede midja som føles så bra mot hendene hans. Toppen hennes har sklidd litt opp, så han kan kjenne den glatte, varme huden hennes mot fingertuppene. Så glatt. Så varm. Så uvant. Han kjenner ilinger bre seg fra fingrene sine, oppover armen og rett mot hjertet. Det banker hardere, raskere.

Døra lukkes bak han og lysbryteren gir fra seg et lavt klikk i det den skifter fra lyst til mørkt. Hun ligger allerede på senga, øynene halvt igjen, men med et lystig smil om munnen. Hun minner om en prinsesse. En nydelig prinsesse med fløyelsmyk hud. Glimt fra tidligere på kvelden dukker opp i hodet hans. Glimt av da hun kom og satte seg på fanget hans. Når de skålte med ølla. Den korte toppen som sklei opp og udiskret blottet navlen. Hun gjorde ingenting for å skjule den igjen, men lo høyt i det de skålte nok en gang.

Unhappy man outside - copyspace

Hvor mange ganger hadde han ikke drømt om oppmerksomhet fra henne? Drømt om at nettopp dette skulle skje? Hun hadde allerede klina med noen av de andre i gjengen, bare ikke han. Ikke trodde han hun ville det heller. Ikke før i kveld. I kveld var det hans tur å få hennes oppmerksomhet. Hans tur til å kysse henne. Han går bort til senga der hun ligger og sier navnet hennes. Først lavt, så litt høyere. Hun har fremdeles øynene lukket, men mumler et lite svar. Et lite grynt. Det ser ut som hun smiler. Han smiler også. Smiler i det han kjenner hjertet banke stadig hardere, raskere. Bokseren føles trangere så han løsner opp bukseknappene. Hun åpner øynene og ser på han, men lukker de igjen raskt.

Han begynner å ta av henne buksen, så trusen. Fremdeles har hun øynene lukket, mumler noe. Endorfiner, alkohol og adrenalin utgjør en sterk og altoppslukende miks i han. Han har aldri følt det sånn før. Som ustoppelig. Som en verdensherre. Endelig skal det skje, er dette virkelig? Hun har begynt å glippe med øynene igjen, mer nå. Han blir ekstra gira, hun er gira hun og! Hun lager noen lyder som høres ut som stønning og han fylles av en så intens glede, kåtskap og beruselse at han ikke klarer å vente lengre. Han setter seg på brystet hennes og lukker øynene. Herregud, det er en drøm som har gått i oppfyllelse.

Endorfiner, alkohol og adrenalin utgjør en sterk og altoppslukende miks i han.

Den neste uka på skolen ble ikke som han trodde. Hvorfor ser hun ikke på han? Han hadde gledet seg til å møte henne på skolen. Var de sammen nå? Han hadde sendt henne en melding dagen etter festen, men ikke fått noe svar. Var hun flau? Stoltheten og gleden over å hatt sex første gang begynte å ebbe ut, mens en smygende følelse av usikkerhet fylte plassen. Han tenkte tilbake på kvelden, tenkte på hvor glad han var når hun endelig flørtet med han den kvelden, tenkte på den lekre og utfordrende toppen hun svinset rundt i, og hvordan hun med glede lot han føre henne ned trappen og inn på rommet. Hun sa riktignok ikke så mye inne på det rommet, men hun sa jo ikke nei? Øynene var åpne så hun var jo med på det? var hun ikke?

Les jentas versjon av hendelsen. 

Innlegget er en fiktiv historie. Innlegget og budskapet er personlig og publiseres i ønske om å sette fokus på et tabubelagt, men viktig problem.