hits

Jeg utfordrer Fugelli!

kommentarer

Per Fugelli mener vi må forstå pedofile mennesker. Vi skal møte pedofile overgripere med god vilje. Voksne mennesker som kontrollerer og har sex med små jenter på 11 år er ikke moralsk primitive. De bare ser på barn på en annen møte enn oss. 

Jeg ønsker ikke å skrive et langt innlegg om saken. Litt fordi jeg vet at et lengre innlegg kan generere mange og hatefulle kommentarer. Litt fordi jeg ikke ønsker bidra til en debatt om et tema som ofte vekker til live nettroll og useriøse debatter. Men også litt fordi jeg kjenner at oppgitthet, frustrasjon og regelrett sinne fyller meg til randen. Jeg sitter her i sofaen og kjenner jeg spenner hver en muskel i kroppen, så hardt at jeg nesten dirrer, av ren og pur aggresjon. 

For hvor mener Fugelli at grensen for forståelse skal gå? Hvor mange groteske overgrep og mishandlingen av andre mennesker og barn skal en godta i forståelsen navn, hvor mange uskyldige barn skal ofres på snillismens alter? Ska mennesker som Fugelli, som velger å gjøre seg selv som en slags moralens vokter, definere hvilke handlinger som er riktige eller gale? Allmenne menneskerettigheter skal beskytte oss mot overgrep, særlig voksne menneskers fysiske og psykiske overgrep. Uavhengig av kultur, religion, etnisitet eller seksuell tiltrekning finnes det ingen unnskyldning for å påføre barn fysiske og psykiske skader for livet.

Men jeg har ett spørsmål til vår venn Fugelli. En klar utfordring som jeg håper han har mot nok til å svare ærlig på - forsvarer han pedofile overgripere her i Norge og? Mener han voksne, norske, pedofile overgripere i norske fengsler skal bli møtt med forståelse og god vilje? Eller gjelder det bare menn fra andre kulturer?