hits

Medietrening!

kommentarer

I dag er det duket for prøver og testing, rangering og konkurranse, utspørring og appell ? det er nemlig klart for medietrening!

Fremskrittspartiet er opptatt av at vi som er kandidater har god og tverrfaglig kunnskap, både om egen politikk og om samfunnet for øvrig. Derfor har vi satt av en hel dag som går på opplæring i viktige samfunnsområder som helse, justis, eldreomsorg og finanspolitikk. Jeg synes dette er ekstremt spennende og morsomt, da det er viktig at en som politiker har inngående innsikt i disse temaene.

Videre skal vi også ha medietrening. Her skal vi spørres ut både på radio og tv, og på disse sekvensene får vi virkelig kjørt oss! Ikke noe kjære mor her i gården, her er målet å sette oss totalt ut og sørge for at kunnskapsnivået både på det faglige og det rent kommunikative er på plass.

Ti sist skal vi holde en appell som skal ha tema frihet. Vi har ikke fått vite lengde eller noe mer spesifikt på innhold så vi har rimelig stor frihet (no pun intended) til å velge dette. Jeg skal innrømme at jeg ikke har skrevet appellen min ennå, så den blir nok skrevet ned i hui og hast i 10minutterspausen før den skal holdes. Ekstra press? Ja. Mer realistisk? Absolutt!

Jeg er jo en svært konkurransedrevet person, og behovet for å prestere kombinert med at vi blir målt opp mot hverandre gjør jo at jeg elsker slike dager! Nerd som jeg er elsker jeg å lære og ser derfor alltid frem til slike fagseminar, og når vi i tillegg får bryne oss mot hverandre etterpå er dette gull :D

Landsmøtet vårt (som jeg kommer til å blogge om og fra) er til helgen så dette blir en fin oppkjøring og motivasjonsboost før det hele settes i gang. Gleder meg!