hits

Hurra for valgkamp...

kommentarer

I årevis har våre forslag om skatte- og avgiftslettelser for folk flest blitt sablet ned, slaktet og latterliggjort. I årevis har vi måttet høre på Stoltenbergs evinnelige mantra om «skattelette ELLER velferd» og påstander om at skatteletter går ut over velferdssamfunnet.


Men hva skjer nå? Stoltenberg&co påstår plutselig at  de nå skal sørge for skattelettelser. Desperasjonen kan luktes lengre enn en nygjødslet mark på bøgda, og jeg nekter å tro at noen lar seg lure av dette. Tro kan du gjør i kirka, sa min mor, og det er vel større sannsynlighet for at det sitter en  hvithåret, skjeggete mann der oppe på en sky enn at det er realisme bak dette utspillet.


Og hvordan skal en egentlig tolke dette? Har de åtte årene med gjentatte angrep på våre skatteletter vært ren og skjær løgn? Enten mener regjeringen faktisk at skattelettelser gir mindre velferd, men at dette er rett vei å gå likevel ? eller så har de bevisst forsøkt lure folket med uriktig skremselspropaganda mot våre forslag for å nå fremme det selv. Hva tror du?